Tradenomit ja InHunt Group yhteistyöhön

Jaa somessa:

InHunt Group Oy ja Tradenomit käynnistävät yhteistyön, jonka avulla Tradenomien jäsenet saavat jatkossa aiempaa enemmän tukea työllistymiseen ja urakehityksen edistämiseen.

– Työmarkkinoiden epävakaan tilanteen vuoksi haluamme vahvistaa erityisesti niitä palvelujamme, jotka edesauttavat jäsentemme työllistymistä, urakehitystä ja hyvinvointia, sanoo Tradenomien toiminnanjohtaja Sari Niemi. – Lisäämme urapalvelujemme vaikuttavuutta strategisella yhteistyöllä InHunt Groupin kanssa, joka avaa uusia mahdollisuuksia koko yhteisöllemme, Niemi jatkaa.

Yhteistyö kattaa räätälöidyn outplacement-palvelun sekä Tradenomien jäsenten pääsyn entistä paremmin suorahakujen piiriin. Jäsenet, jotka ovat muutosturvalain piirissä, voivat jatkossa suositella työnantajalleen oman työllistymistään edistävän valmennuksen hankkimista InHunt Groupilta.

– InHunt Groupin pitkä kokemus uudelleensijoittumis- ja suorahakupalveluissa luo vakaan pohjan yhteistyölle, toteaa asiakaskokemusjohtaja Aleksi Rankka. – Haluamme olla jäsentemme kumppanina kaikissa työuran vaiheissa, erityisesti silloin, kun irtisanomiseen tähtäävät muutosneuvottelut osuvat kohdalle. Jäsenellämme voi olla mahdollisuus työnantajan niin salliessa itse valita kumppaninsa saadakseen uransa uudelleen hyvään suuntaan.

– Olemme iloisia voidessamme tehdä näin merkittävän avauksen uudenlaisen toiminnan muodon osalta, kertoo InHunt Groupin outplacement-palveluista vastaava johtaja Jarkko Huotari. – Onnistunut uudelleensijoittumisprosessi on etu niin työnantajalle kuin työntekijällekin ja vaikuttaa myös työnantajan maineeseen, Huotari muistuttaa.

Organisaatiot etsivät vaativiin asiantuntijatehtäviin jatkuvasti uutta osaamista ja joillain toimialoilla puhutaan jopa suoranaisesta osaajapulasta. Yhteistyöhön sisältyvä Talent Pool helpottaa tätä kohtaantoa.

– Jatkossa jäsenemme voivat ilmoittautua mukaan Talent Pooliin, jota InHunt Groupin asiantuntijat hyödyntävät aktiivisesti asiantuntija- ja esihenkilöiden suorahauissa, kertoo Aleksi Rankka. – Tradenomitutkinto antaa valmiudet työskennellä liki millä tahansa toimialalla ja näin jäsentemme potentiaali pääsee askeleen lähemmäksi avainhenkilöiden rekrytointia, Rankka summaa.

Yhteistyö alkaa maaliskuun 2024 aikana.

 

Lisätiedot:

Jarkko Huotari
johtaja, Outplacement / Senior Headhunter
jarkko.huotari@inhunt.fi
+358 40 355 8677

Aleksi Rankka
asiakaskokemusjohtaja, Tradenomit
+358 45 651 3026

InHunt Placement
Tarjoamme placement-asiakkaillemme Suomen – sekä koko Pohjoismaiden – innovatiivisimmat uudelleensijoituspalvelut.
Lue lisää
Jaa somessa:
avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat työpaikat
InHunt Group logo
Headhunter
Country Retail Manager
Markkinointijohtaja, Varusteleka
Sales Manager, Abena Finland Oy
Aluejohtaja
Uusimmat

Blogista

InHuntBlog__1200x630px_plain
InHuntin Advisory Board -toimintamalli täydentyy uudella konseptilla, Ambassadorilla
InHuntin Advisory Board -toimintamalli täydentyy uudella konseptilla, Ambassadorilla, joka on käytössä Metson Women’s Leadership Forumilla.
InHunt_hallitushakuDSC00328_HD
Hallituspaikan haku -valmennus: Suuri suosio ja innostuneita osallistujia
InHunt Groupin Hallituspaikan haku -valmennus on saanut suuren suosion ja vuoden 2024 ensimmäinen tilaisuus oli jälleen täynnä.
Kaupan ja elintarvike- alan osaajat_InHuntGroup_plain2
Varmista parhaat osaajat kaupan alan tehtäviin - näin onnistut!
InHuntin kaupan alan osaajapooli kattaa laajasti toimialaosaajia vähittäis- ja tukkukaupasta sekä elintarviketoimialalta.
Liitot, yhdistykset ja säätiöt_pooli_InHuntGroup_plain3
Miten välttää kymmenien tuhansien eurojen virheinvestointi liiton, järjestön tai säätiön rekrytoinnissa?
Suomessa kolmas sektori on täynnä monipuolisia toimijoita, jotka tarvitsevat parhaita osaajia menestyäkseen. Miten suorahaku voi olla avain onnistuneeseen rekrytointiin...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa