Kevään 2019 TOP 5 suosituinta kirjoitusta

Jaa somessa:

Seuraavassa kuluneen kevään TOP 5 suosituinta blogikirjoitusta:

MITEN OPTIMOIT LINKEDIN-PROFIILISI OIKEIN

Kirjoituksessa kerrotaan, mitä täytyy ottaa huomioon, jotta tulee löydetyksi LinkedInissä yhä useammin. Kirjoituksesta löytyy myös video, jossa käydään vielä yksityiskohtaisemmin LinkedIn-profiilia kohta kohdalta läpi. Kun tekee asiat oikein ja varmistaa, että oma profiili löytyy jatkossa paremmin, tulee se tarkoittamaan lisääntyvässä määrin mielenkiintoisia yhteydenottoja, yhteistyö- ja työtarjouksia.

Lue kirjoitus: https://inhunt.fi/2019/01/miten-optimoit-linkedin-profiilisi-oikein/

HALUATKO, ETTÄ HEADHUNTER LÖYTÄÄ SINUT LINKEDINISSÄ? NÄIDEN VINKKIEN AVULLA SE ONNISTUU

Tänä päivänä LinkedInistä löytyy yli 600 miljoonaa ammattilaista. Suomalaisiakin siellä on jo reilusti yli miljoona. LinkedIn ei ole enää vain headhuntereiden, rekrytoijien ja työnhakijoiden pelikenttä, vaan on siitä viimeisten vuosien aikana muodostunut erittäin aktiivinen sosiaalinen media. Käyttäjät jakavat aktiivisesti mielenkiintoisia työelämään, toimialoihin ja omaan osaamiseen liittyviä artikkeleita, havaintoja, ajatuksia ja keskustelu käy vilkkaana.

Tämän lisäksi on LinkedIn se tärkein kanava rekrytoijien sekä headhuntereiden keskuudessa, kun lähdetään proaktiivisesti etsimään osaajia avoinna oleviin positioihin. Tässä kirjoituksessa kerrotaan, miten voit varmistaa sen, että profiilisi nousee esiin yhä useammin:

Lue kirjoitus: https://inhunt.fi/2019/04/haluatko-etta-headhunter-loytaa-sinut-linkedinissa-naiden-vinkkien-avulla-se-onnistuu/

PIILOTYÖPAIKAT – MITÄ NE OVAT JA MISTÄ NE LÖYTYVÄT?

Tässä blogissa annetaan pari erittäin toimivaa ja todella konkreettista vinkkiä, joilla kaivat sosiaalisista medioista ja etenkin LinkedInistä ja Facebookista avoimia työpaikkoja tehokkaasti esiin. Niitäkin, jotka eivät tule ko. kanavien työpaikat -osioihin.

Lue kirjoitus: https://inhunt.fi/2019/03/piilotyopaikat-mita-ne-ovat-ja-mista-ne-loytyvat/

KUN YRITYKSEN KIINNOSTAVUUS TYÖPAIKKANA ON TÄYSI NOLLA

”Yhä useammin joudumme kertomaan asiakkaille, että valitettavasti mahdollisuudet löytää heidän määrittelemän profiilin kaltainen henkilö on hyvin pieni. Ihan jo pelkästään siitä syystä, että nämä kaikki ovat hyvissä töissä ja valitettavasti yrityksellä ei ole tarjota mitään sellaista, joka saisi profiilin sopivat potentiaaliset henkilöt edes miettimään työpaikan vaihtoa.”

Lue kirjoitus: https://inhunt.fi/2019/05/kun-yrityksen-kiinnostavuus-tyopaikkana-on-nolla/

FOKUSOI TYÖNHAKUSI

Miksi fokusoida työnhaku? Miksi ei siis kannata lyödä pöytään kaikkea mahdollista, jota on tullut tehtyä viimeisen 20 vuoden aikana? Näin tekemällä mahdollisuudethan vain paranevat, kun ei sulje yhtään ovea? Valitettavasti asia ei ole näin ja tässä blogissa kerrotaan miksi.

Lue kirjoitus:  https://inhunt.fi/2019/01/fokusoi-tyonhakusi/

Jaa somessa:
avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat työpaikat
InHunt Group logo
Headhunter
Country Retail Manager
Markkinointijohtaja, Varusteleka
Talouspäällikkö - Anonyymi yritys
Hallitusammattilainen
Uusimmat

Blogista

Vastuullisuuteen kuuluu avoimuus_InHuntBlogi_1200x630px_plain
Vastuullisuuteen kuuluu avoimuus, josta päätökset tekee hallitus
Avoin viestintä vastuullisuudesta on olennainen osa toimintaa. Vaikka vastuullisuudesta ei välttämättä tarvitse erikseen kertoa, tämä aika ja yhteiskunnallinen...
InHuntBlog__1200x630px_plain
InHuntin Advisory Board -toimintamalli täydentyy uudella konseptilla, Ambassadorilla
InHuntin Advisory Board -toimintamalli täydentyy uudella konseptilla, Ambassadorilla, joka on käytössä Metson Women’s Leadership Forumilla.
InHunt_hallitushakuDSC00328_HD
Hallituspaikan haku -valmennus: Suuri suosio ja innostuneita osallistujia
InHunt Groupin Hallituspaikan haku -valmennus on saanut suuren suosion ja vuoden 2024 ensimmäinen tilaisuus oli jälleen täynnä.
Kaupan ja elintarvike- alan osaajat_InHuntGroup_plain2
Varmista parhaat osaajat kaupan alan tehtäviin - näin onnistut!
InHuntin kaupan alan osaajapooli kattaa laajasti toimialaosaajia vähittäis- ja tukkukaupasta sekä elintarviketoimialalta.
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

    Ota yhteyttä ja
    palaamme sinulle
    24h sisällä.

    InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

    Tilaa uutiskirje

    YHTEYSTIEDOT

    myynti@inhunt.fi

    Äyritie 12 C (Forte)
    01510 Vantaa