Toimitusjohtaja | FC TPS Turku Oy

FC TPS Turku Oy
Turku / Suomi / Varsinais-Suomi

Lähetä meille CV, hakemuksesi ja palkkatoiveesi alla olevan HAE PAIKKAA -linkin kautta. Lisätietoa tehtävästä antaa InHunt Group Oy:n Senior Headhunter Hans Adolf Ehrnrooth, puh. 040 554 1508, hansadolf.ehrnrooth@inhunt.fi.

Toimitusjohtaja

TPS tarjoaa turkulaisille jalkapalloelämyksiä läpi elämän ja yhdistää eri sukupolvet osaksi yhteiseksi koettua mustavalkoista tarinaa.

Etsimme joukkuepalaajaa ja vahvan myyntitaustan omaavaa toimitusjohtajaa johtamaan FC TPS Turku Oy:tä, joka vastaa TPS Jalkapallon edustusurheilusta miehissä ja naisissa. Tämä tehtävä tarjoaa sinulle ainutlaatuisen näköalapaikan suomalaisen jalkapallon ytimessä.

Tavoitteenamme on olla yksi Suomen johtavista seuroista tulevaisuudessa ja tässä tehtävässä sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus olla osa tätä uutta kokonaisuutta. Tässä tehtävässä pääset johtamaan yli satavuotiaan seuran tulevaisuuden tekijöitä kohti uutta menestystä.

Tehtäväkuvaus:

Toimitusjohtajana vastaat seuran päivittäisestä toiminnasta yhdessä johtoryhmän kanssa sekä kehität seuran pitkän aikavälin strategiaa yhteistyössä hallituksen ja muiden sidosryhmien kanssa. Oleellinen osa tehtävääsi on kokonaisvaltainen myynnin, tapahtumaliiketoiminnan ja TPS-yhteisön kehittäminen sekä seuran taloudellisen ja toiminnallisen kasvun systemaattinen rakentaminen. Lisäksi vastaat yhtiön juoksevasta hallinnosta, budjetin seurannasta ja yhteydenpidosta eri sidosryhmien välillä.

Päätoiminen työpiste sijaitsee Turussa. Erilaiset tapahtumat ja kokoukset edellyttävät joustavaa työskentelyä myös toimistotyöaikojen ulkopuolella. Olet seuran keulakuva, joten toivomme sinulta erinomaisia vuorovaikutustaitoja myös kansainvälisessä toimintaympäristössä.

Odotamme sinulta:

 • Vahvaa myyntitaustaa, kokemusta yritysmyynnistä ja myynnin johtamisesta sekä erinomaisia verkostoitumiskykyjä
 • Näyttöjä tuloksellisesta liiketoiminnan kehittämisestä ja johtamisesta
 • Kyky kehittää ja toteuttaa strategioita seuran menestyksen ja kehittymisen edistämiseksi.
 • Kyky johtaa monipuolista tiimiä ja toimia yhteistyössä erilaisten sidosryhmien kanssa 
 • Erinomaiset viestintä- ja neuvottelutaidot suomeksi ja englanniksi            
 • Joustavuutta työaikojen suhteen
 • Tehtävään soveltuvaa koulutusta
 • Kokemus urheilumaailmasta katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle: 

 • Mahdollisuuden johtaa ja kehittää yhtä Suomen tunnetuinta urheilubrändiä ja työskennellä aidosti kansainvälisessä toimintaympäristössä.
 • Haastavan ja monipuolisen tehtävän dynaamisessa kasvuhakuisessa organisaatiossa 
 • Kannustavan ja tavoitteellisen työyhteisön
 • Kilpailukykyisen palkkauksen ja työsuhde-edut

Ota yhteyttä jos avaintehtävä suomalaisen jalkapallon huippuseuran toiminnan ja talouden kehittämisessä Sinua kiinnostaa ja katsot omaavasi tehtävän hoitamisessa tarvittavan myynnillisen osaamisen ja kokemuksen.

 • Lähetä meille CV, hakemuksesi ja palkkatoiveesi alla olevan HAE PAIKKAA -linkin kautta. Lisätietoa tehtävästä antaa InHunt Group Oy:n Senior Headhunter Hans Adolf Ehrnrooth, puh. 040 554 1508, hansadolf.ehrnrooth@inhunt.fi

Lisätiedot:

Hans Adolf Ehrnrooth

Senior Headhunter

puh. 040 554 1508

Vuonna 1922 perustettu Turun Palloseura on yksi Suomen tunnetuimmista ja perinteikkäimmistä jalkapalloseuroista, jonka edustusjoukkueet pelaavat Ykkösliigassa ja Naisten Ykkösessä. TPS:n miesten ja naisten edustusjoukkueiden sekä GANT-Akatemian toiminnasta vastaa FC TPS Turku Oy ja juniorijoukkueiden toiminnasta TPS Juniorijalkapallo ry.

TPS Jalkapallossa on mukana lähes 900 pelaajaa, yli 50 valmentajaa, yli 100 viikoittaista vapaaehtoista. Päätoimisia työntekijöitä organisaatioissa on yhteensä 16. TPS Jalkapallon vuosittainen taloudellinen vaikutus yhteiskuntaan on noin 8 miljoonaa euroa (UEFA SROI).

Jalkapallossa TPS on tutkitusti yksi Suomen perinteikkäimmistä ja tunnetuimmista jalkapalloseuroista. Historiastamme löytyy 76 miesten ja 32 naisten pääsarjakautta, 8 miesten Suomen mestaruutta & 3 Suomen Cupia sekä yksi naisten Suomen mestaruus. Merkittävä määrä ulkomailla pelaavia TPS-kasvatteja viestii juniorityömme laadukkuudesta. Nykypäivän kirkkaimpana tähtenä tuikkii Huuhkajien kapteeni Lukas Hradecky.

TPS on kulkenut yli sadan vuoden aikana pitkän ja mutkikkaan tien suomalaisen jalkapallon huipulla ja sen tuntumassa. Välillä on jouduttu hakemaan vauhtia divisioonatasoltakin, mutta mestaruussarja on selkeästi se taso, jolle TPS Suomen jalkapallokentällä kuuluu.

Jaa somessa:

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Talousjohtaja
Business Development Manager
Head of ICT for Finland, Turku area
Tuotantojohtaja_Produktionsdirektör_ProductionDirector_Parainen_Pargas_Executive Search_HarriKnaapi_+358458698228
Tuotantojohtaja | Produktionsdirektör | Production Director, Parainen | Pargas
Talousjohtaja, Hengitysliitto ry
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

InHunt Alumni_HannaKivela-Fujitsu_1200x630px_plain-2
Kestävä digitaalinen murros hallituksen agendalla
Hallituspaikan haku -valmennusten ensimmäinen alumnitapahtuma sai suuren suosion. Sali oli täynnä, tunnelma korkealla ja upeat puheenvuorot herättivät keskustelua...
Vastuullisuus hallituksen agendalla-miksi__InHuntBlogi_1200x630px_plain
Vastuullisuus hallituksen agendalla: miksi?
Vastuullisuus hallituksen agendalla: miksi? Päivi Koivisto, Kalmarin vastuullisuusjohtaja, oli yksi InHunt Groupin Hallituspaikan haku -valmennuksen ensimmäisen...
Rakennus- ja infra-alan_osaajat_InHuntGroup_plain
Miksi valita InHunt Group rakennus- ja infra-alan rekrytointeihin?
Luotettavaa ja tehokas tapa löytää parhaat osaajat rakennus- ja infra-alan tehtäviin. Ota yhteyttä ja anna meidän auttaa sinua rakentamaan menestyvää tiimiä,...
hankinta-alan_osaajat_InHuntGroup_plain2
Panosta hankintaosaamiseen - vaikutat yrityksesi menestykseen
Hankinnat ovat liiketoiminnan keskeinen osa-alue, joka vaikuttaa suoraan yrityksen menestykseen. Ammattimaisesti hoidetut hankinnat tuovat yritykselle kilpailuetua,...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa