On taas se aika vuodesta, kun ”kynä” laitetaan hetkeksi sivuun ja keskitetään ajatukset lähinnä kesästä nauttimiseen. Vaikka oma aikani pääosin sujuu tänä päivänä Espanjassa, niin kyllä sitä heinäkuussa itsekin pääsee nauttimaan Suomen kesästä. Kesäkuu taisi olla pk-seudulla kautta-aikojen sateisin joten toivotaan, että heinäkuu ei jatkaisi samalla viivoitetulla tiellä.

Heinäkuun aikana tulemme tekemään nostoja vuoden aiemmista blogikirjoituksista, joita on pelkästään tämän alkuvuoden aikana luettu yhteensä yli 70.000 kertaa!

Kuten pari viikkoa sitten kirjoituksessa mainitsin, niin ihan kaikkien on hyvä vähän hengähtää kesällä ja latailla akkuja. Heinäkuu on aikaa, kun hirveästi ei tapahdu rekrytointirintamalla. Tosin jos luit viime viikkoisen kirjoituksen, siitä kuinka taas heinäkuu voi olla headhunterin parasta aikaa, niin puhelin kannattaa pitää päällä myös lomalla 😉

Ei muuta kuin oikein hyvää ja nautinnollista kesää ja elokuussa sitten taas jatketaan!

Kirjoittanut,

Teemu Ruuska

http://fi.linkedin.com/in/teemuruuska/

http://teemuruuska.branded.me/

Kirjoittaja Teemu Ruuska tuli InHuntiin vuonna 2009 ja on siitä asti toiminut rekrytoinnin parissa. Tällä hetkellä Teemu toimii InHunt Groupin digijohtajana sekä on Hunting Heads Espanjan toimitusjohtaja. Hunting Heads yksi maailman johtavista suorahakuketjuista johon InHunt Group liittyi vuonna 2013.

Seuraa InHuntia LinkedInissä:

http://www.linkedin.com/company/inhunt-group-oy

Tykkää InHuntista Facebookissa:

https://www.facebook.com/InhuntGroup

Seuraa InHuntia Twitterissä:

https://twitter.com/InHuntGroup