InHunt Group ja Psykologipalvelu Poiju yhteistyöhön

 

InHunt Group on Suomen suurin suorahakutoimija ja toteuttaa vuositasolla useita satoja suorahakuja. Osassa näistä käytetään valinnan ja lopullisen päätöksen tukena soveltuvuusarviointeja, joka pienentää riskejä rekrytoinneissa sekä auttaa esimiestä johtamaan tehtävään valittua henkilöä.

Elokuussa 2016 InHunt on solminut yhteistyösopimuksen Psykologipalvelu Poijun kanssa. Poiju on psykologien ammattiverkosto, joka palvelee kaikkialla Suomessa. Poiju tuottaa psykologeja niin terveydenhuollon kuin työelämän tarpeisiin. Soveltuvuusarvioinnit, työhyvinvointi, organisaatioiden 360 tutkimukset sekä työyhteisöjen tukeminen ja neuvonta ovat Poijun erikoisosaamisia.

”Odotuksemme tulevasta yhteistyöstä InHuntin kanssa ovat todella korkealla. InHunt on rakentanut selkeät ja tarkat konseptit parhaan lopputuloksen varmistamiseksi suorahauissa. Tiedän, että Poijun soveltuvuusarvioinnit tulevat integroitumaan näihin konsepteihin erittäin hyvin ja parantamaan entisestään InHuntin suorahakujen laatua.”, kertoo Topi Juntunen, Psykologipalvelu Poijun toimitusjohtaja.

”Olemme innoissamme tästä alkavasta yhteistyöstä! Poijun nykyaikaiset menetelmät ja liike-elämää tuntevat psykologit täydentävät InHuntin palveluvalikoimaa ja tarjoavat asiakkaille entistä monipuolisempaa tietoa päätöksenteon tueksi.”, toteaa puolestaan Juho Toivola, Psykologipalvelu Poijun psykologi.

InHuntin toiminta oli viime vuonna kovassa kasvussa, liikevaihdon yltäessä yli 2,5 miljoonaan euroon Suomessa. Tämä tarkoitti satoja toteutettuja ylimmän johdon, keskijohdon ja asiantuntijoiden suorahakuja, joissa useissa käytettiin soveltuvuusarviointeja lopullisten päätösten tukena.

“Psykologipalvelu Poiju on osoittautunut tehokkaiden prosessiensa sekä erittäin nopean, joustavan sekä luotettavan aikataulunsa ansiosta valiokumppaniksi meille. Heidän psykologinsa ovat ammattitaidoiltaan ehdottomasti Suomen huipputasoa. Siksi odotamme menestystä yhteistyöllemme”, kertoo Kari Juutilainen, InHunt Groupin toimitusjohtaja.

Lisätietoja:

www.omapoiju.fi & www.inhunt.fi

Topi Juntunen, Toimitusjohtaja, Psykologipalvelu Poiju, 040 521 2000

Kari Juutilainen, Toimitusjohtaja, InHunt Group, 044 9955 382

Jaa somessa:

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Viimeisimmät

Uutiset

Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat työpaikat
Toimitusjohtaja
Commercial Director
Factory General Manager
Toimitusketjun johtaja | Supply Chain Director
Liiketoimintajohtaja
Uusimmat

Blogista

InHuntBlogi_johtamisen_vaikutus_tyovoiman_saatavuuteen
Johtamisen vaikutus työvoiman saatavuuteen
Tänä päivänä osaajien houkuttelussa töihin yritysten ja organisaatioiden maine ja työnantajamielikuva ovat koko ajan tärkeämmässä asemassa.
Kullanarvoiset vinkit avoimen työhakemuksen kirjoittamiseen
Kullanarvoiset vinkit avoimen työhakemuksen kirjoittamiseen
Etsitkö uutta työtä? Headhunterin vinkit avoimen työhakemuksen kirjoittamiseen.
InHuntBlogi_Kyberturvallisuus koetaan turvallisuuden tunteena-tai turvattomuuden_plain
Kyberturvallisuus koetaan turvallisuuden tunteena – tai turvattomuuden
Kyberturvallisuus koetaan turvallisuuden tunteena – tai turvattomuuden Helsingin Sanomien Turvallisuus -liitteen (viikko 48/2022) Puheenvuorossa Jarno Limnéll...
Asiakaspalautteet osana työntekijäkokemusta
Asiakaspalautteet osana työntekijäkokemusta
Asiakaspalautteet osana työntekijäkokemusta Haastattelimme tutkimusyritys Sailerin toimitusjohtaja Hannu Uotilaa. Pääset kuuntelemaan podcast-haastattelun täältä....
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group logo

  InHunt Group perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 45 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa