Kyberturvallisuuden erikoisasiantuntija Jarno Limnéll aloittaa InHunt Group Oy:n Senior Advisorina helmikuussa 2021. Jarno on toiminut useissa johto- ja asiantuntijatehtävissä julkisella ja yksityisellä sektorilla sekä yliopistoissa, myös kansainvälisesti.

Jarno on Aalto-yliopiston kyberturvallisuuden työelämäprofessori (Professor of Practice). Hän toimii myös dosenttina kolmessa muussa yliopistossa ja on Maailman talousfoorumin asiantuntijaverkosotn jäsen. Koulutukseltaan hän on sotatieteiden tohtori, valtiotieteiden maisteri ja upseeri (kapt evp, majuri res.). Jarno on myös hallituksen jäsen useissa yrityksissä ja organisaatioissa. Hän toimi viimeksi Tosibox Oy:n toimitusjohtajana.

”Liityin InHunt Groupiin, koska yhtiössä on erittäin ammattimainen ja eteenpäin katsova tapa toimia ja toisaalta halu palvella asiakkaita laajasti eri toimialoilla. Uskon, että pitkäaikainen ja laaja-alainen kokemukseni on hyödyksi InHunt Groupin asiakkaille”, kertoo Jarno Limnéll.

”Tietomurrot ja muut kyberhyökkäykset ovat jo arkipäivää. Toimitusjohtajien, hallitusten ja omistajien kanssa käymiemme keskusteluiden perusteella yrityksistä puuttuu osaamista näiden uhkien torjuntaan ja tulevaisuus näissä asioissa pelottaa.

Jarnon avulla autamme yrityksiä suojautumaan hyökkäyksiltä mahdollisimman hyvin ja löytämään oikeita henkilöitä luomaan turvallisuudesta ja luottamuksesta yhä vahvemman kilpailuedun”, kommentoi InHunt Groupin toimitusjohtaja Kari Juutilainen.