Jarno Limnéll InHunt Groupin advisoriksi

Jaa somessa:

Kyberturvallisuuden erikoisasiantuntija Jarno Limnéll aloittaa InHunt Group Oy:n Senior Advisorina helmikuussa 2021. Jarno on toiminut useissa johto- ja asiantuntijatehtävissä julkisella ja yksityisellä sektorilla sekä yliopistoissa, myös kansainvälisesti.

Jarno on Aalto-yliopiston kyberturvallisuuden työelämäprofessori (Professor of Practice). Hän toimii myös dosenttina kolmessa muussa yliopistossa ja on Maailman talousfoorumin asiantuntijaverkosotn jäsen. Koulutukseltaan hän on sotatieteiden tohtori, valtiotieteiden maisteri ja upseeri (kapt evp, majuri res.). Jarno on myös hallituksen jäsen useissa yrityksissä ja organisaatioissa. Hän toimi viimeksi Tosibox Oy:n toimitusjohtajana.

”Liityin InHunt Groupiin, koska yhtiössä on erittäin ammattimainen ja eteenpäin katsova tapa toimia ja toisaalta halu palvella asiakkaita laajasti eri toimialoilla. Uskon, että pitkäaikainen ja laaja-alainen kokemukseni on hyödyksi InHunt Groupin asiakkaille”, kertoo Jarno Limnéll.

”Tietomurrot ja muut kyberhyökkäykset ovat jo arkipäivää. Toimitusjohtajien, hallitusten ja omistajien kanssa käymiemme keskusteluiden perusteella yrityksistä puuttuu osaamista näiden uhkien torjuntaan ja tulevaisuus näissä asioissa pelottaa.

Jarnon avulla autamme yrityksiä suojautumaan hyökkäyksiltä mahdollisimman hyvin ja löytämään oikeita henkilöitä luomaan turvallisuudesta ja luottamuksesta yhä vahvemman kilpailuedun”, kommentoi InHunt Groupin toimitusjohtaja Kari Juutilainen.

Jaa somessa:
avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat työpaikat
InHunt Group logo
Headhunter
Country Retail Manager
Markkinointijohtaja, Varusteleka
Sales Manager, Abena Finland Oy
Aluejohtaja
Uusimmat

Blogista

InHuntBlog__1200x630px_plain
InHuntin Advisory Board -toimintamalli täydentyy uudella konseptilla, Ambassadorilla
InHuntin Advisory Board -toimintamalli täydentyy uudella konseptilla, Ambassadorilla, joka on käytössä Metson Women’s Leadership Forumilla.
InHunt_hallitushakuDSC00328_HD
Hallituspaikan haku -valmennus: Suuri suosio ja innostuneita osallistujia
InHunt Groupin Hallituspaikan haku -valmennus on saanut suuren suosion ja vuoden 2024 ensimmäinen tilaisuus oli jälleen täynnä.
Kaupan ja elintarvike- alan osaajat_InHuntGroup_plain2
Varmista parhaat osaajat kaupan alan tehtäviin - näin onnistut!
InHuntin kaupan alan osaajapooli kattaa laajasti toimialaosaajia vähittäis- ja tukkukaupasta sekä elintarviketoimialalta.
Liitot, yhdistykset ja säätiöt_pooli_InHuntGroup_plain3
Miten välttää kymmenien tuhansien eurojen virheinvestointi liiton, järjestön tai säätiön rekrytoinnissa?
Suomessa kolmas sektori on täynnä monipuolisia toimijoita, jotka tarvitsevat parhaita osaajia menestyäkseen. Miten suorahaku voi olla avain onnistuneeseen rekrytointiin...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa