InHunt Worldin hallitus nimitti Teemu Ruuskan kansainvälisen suorahakuketjunsa toimitusjohtajaksi. Edellinen toimitusjohtaja Jan-Erik Lagerström jatkaa partnerina ja hallituksen jäsenenä.

”Kiitämme Jannea ja toivotamme Teemulle onnea uusiin haasteisiin. InHunt World on laajentunut nopeasti 33 maahan ja nyt on seuraavien steppien aika. Tiivistämme huomattavasti eri maiden välistä yhteistyötä, mahdollistamme heille hyvät työkalut ja tuemme heitä vahvasti kansainvälisissä suorahakuprojekteissa.

Teemu on luonnollinen valinta toimitusjohtajaksi, sillä hän on ollut mukana InHunt Worldissa sen perustamisesta saakka ja vienyt sekä kehittänyt sitä aktiivisesti eteenpäin. InHunt Worldin pääkonttori on Suomessa, mutta Teemun asuinpaikka Madrid on meille täydellinen sijainti ajatellen etäisyyksiä esim. keskeisiin Keski-Euroopan maihin. Olemme juuri palkanneet Arash Palizbanin kehittämään partnerverkostoamme ja hänkin asuu Madridissa, näin saimme sinne nyt tosi tehokkaan työparin”, kertoo Kari Juutilainen, InHunt Worldin hallituksen puheenjohtaja.

”InHunt World on tällä hetkellä erittäin mielenkiintoisessa tilanteessa. Vaikka maailmanlaajuinen pandemia on tuonut isoja haasteita on se myös lähentänyt ja tiivistänyt meidän verkostossa olevia Partnereita. Kaikilla on halu auttaa toinen toistaan ja jokainen ymmärtää sen, että tästä tilanteesta selvitään yhdessä huomattavasti paremmin. Myös Arashin mukaantulo ja palkkaaminen oli meiltä täysin oikea päätös ja jo nyt erittäin lyhyessä ajassa olemme nähneet todella paljon positiivisia asioita tapahtuvan. Tästä on erittäin hyvä jatkaa ja lähteä kohti vuotta 2021, jolle meillä kaikilla on erittäin suuret odotukset”, toteaa Teemu Ruuska, InHunt Worldin tuore toimitusjohtaja.

Lisätietoja:

Kari Juutilainen, +358 40 658 4242, kari.juutilainen@inhunt.fi

Teemu Ruuska, +34 674 429 997, teemu@inhuntworld.com

www.inhuntworld.com