InHuntin www-sivuilla vieraillaan tänä vuonna lähes 400.000 kertaa. Iso osa kävijöistä hakee myös vinkkejä jo monille vuosien varrella tutuksi tulleesta blogistamme. Alla listaamme tämän vuoden viisi luetuinta kirjoitusta:

 

  1. Vältä näitä virheitä jos haluat tulla valituksi (5177 lukukertaa)

 

  1. Toimi näin, kun headhunter soittaa (4767 lukukertaa)

 

  1. Kaksi kysymystä joihin työnhakijat usein kompastuvat (3728 lukukertaa)

 

  1. Ennen kuin vaihdat työpaikkaa tarkista nämä (3289 lukukertaa)

 

  1. Näin tulet löydetyksi LinkedInissä (3206 lukukertaa)


Tuossa siis tämän vuoden viisi luetuinta kirjoitusta. Näiden lisäksi täytyy nostaa esiin yksi ”klassikko”, joka vuosi toisensa perään on yksi www.inhunt.fi vierailluimmista sivuista ja myös luetuin blogikirjoitus. Kyseesssä on Teemu Ruuskan jo vuonna 2014 kirjoittama kirjoitus ”10 isointa virhettä CV:ssä”, joka tänäkin vuonna on kerännyt huimat 17.941 lukukertaa. CV ei ole muutamassa vuodessa nähnyt suuria mullistuksia ja näin tuo kirjoitus on edelleenkin erittäin paikkaansa pitävä, joten kannattaa se myös käydä lukemassa, jos asia on itselle ajankohtainen.