Viime viikolla tuli täyteen 250 blogia. Paljon minulta kysyttiin sen jälkeen, mitkä ovat olleet ne kaikista luetuimmat blogit. Tässä ne sitten tulee:

1. HEADHUNTERIN NÄKÖKULMA: 10 ISOINTA VIRHETTÄ CV:SSÄ (82.000 lukukertaa)

Huhtikuussa 2014 kirjoitettu blogi, joka taisi olla ensimmäinen, joka isolla tavalla lähti leviämään mm. sosiaalisissa medioissa. Joka kuukausi tätä kirjoitusta käy edelleen lukemassa toistatuhatta henkilöä johon syynä on se, että se nousee esim. Googlessa todella ylös, kun hakee tietyillä hakusanoilla.

Lue kirjoitus: https://inhunt.fi/2014/04/headhunterin-nakokulma-10-isointa-virhetta-cvssa/

2. MITEN VASTATA TYÖHAASTATTELUKYSYMYKSIIN? (22.000 lukukertaa)

Kirjoitus, joka nousee myös suhteellisen hyvin Googlessa esiin ja asia, jota haetaan ymmärrettävästi aika paljon. Kirjoitus on saanut paljon kiitosta mm. siitä, että se on kirjoitettu rehellisellä otteella ja asiat on kerrottu suhteellisen suoraan.

Lue kirjoitus: https://inhunt.fi/2014/12/miten-vastata-tyohaastattelukysymyksiin/

3. ASIAT, JOTKA RATKAISEVAT, VALITAANKO TYÖNHAKIJA TYÖHAASTATTELUUN (17.000 lukukertaa)

Vaikka tämä kirjoitus on yli viisi vuotta vanha, niin siltikin osaltaan ihan paikkaansa pitävä. Toki tuohon listan jatkeeksi tänä päivänä lisäisin henkilön online presenssin yhtenä erittäin merkittävä asiana, jossa tärkeimpänä yleensä tulee henkilön LinkedIn-profiili.

Lue kirjoitus: https://inhunt.fi/2014/01/asiat-jotka-ratkaisevat-valitaanko-tyonhakija-tyohaastatteluun/

4. HEADHUNTERIN NÄKÖKULMA: 10 ISOINTA VIRHETTÄ LINKEDINISSÄ (15.000 lukukertaa)

Tämä kirjoitus ei ihan niin isoa suosiota saavuttanut kuin edeltäjänsä ”10 isointa virhettä CV:ssä”, mutta kovin pidetty oli tämäkin. Ja jos noita kohtia nyt katselee, niin kyllä ne edelleen kannattaa olla LinkedIn profiilissa kunnossa.

Lue kirjoitus: https://inhunt.fi/2014/04/headhunterin-nakokulma-10-isointa-virhetta-linkedinissa/

5. OLETKO VAIHTAMASSA TYÖPAIKKAA? PIDÄ NÄMÄ MIELESSÄ, KUN TEET PÄÄTÖSTÄ. (10.000 lukukertaa)

Tuorein kirjoitus tässä TOP 5:ssa. Kirjoitus on syksyltä 2015 ja on siitä asti kerännyt paljon mielenkiintoa osakseen ja ollut varsin pidetty.

Lue kirjoitus: https://inhunt.fi/2015/09/oletko-vaihtamassa-tyopaikkaa-pida-nama-mielessa-kun-teet-paatosta/

Kuten näkyy, niin neljä luetuinta blogia on vuodelta 2014. Kirjoituksien asiat ovat aina ajankohtaisia ja niitä myös haetaan hakukoneiden kautta paljon. InHuntin sivut ja ko. blogit nousevat hyvin hakutuloksissa esiin ja näin ihmiset löytävät ne yhä uudelleen ja uudelleen.

Kirjoittanut,

Kirjoittaja Teemu Ruuska tuli InHuntiin vuonna 2009 ja on siitä asti toiminut rekrytoinnin parissa. Teemu on asunut Madridissa, Espanjassa vuodesta 2014 ja vastaa tällä hetkellä InHuntin kansainvälisestä suorahakuverkostosta InHunt Worldistä. Viime vuodet Teemu on keskittynyt verkkoliiketoimintaan, digitalisaatioon ja digitaaliseen transformaatioon rekrytointi- ja suorahakualalla.