Heini Savio – neljännesvuosisata laillisena ihmiskauppiaana

Jaa somessa:

Joskus minulta on kysytty, mikä sisäinen palo tai muu kutsumus aikanaan on tälle uralle ajanut. Sattumahan se ajoi, niin kuin monen muunkin asian kohdalla on käynyt. Yli 30 vuoden rekrytointialan uraani on mahtunut monenlaisia tehtäviä. Polkuni on kulkenut asiakasvastuullisista tehtävistä päällikkö- ja johtotehtäviin, liiketoimintajohtajaksi kansainväliseen rekrytointiyritykseen ja käynnistämään sekä johtamaan kansainvälisen pörssiyhtiön liiketoimintaa Suomessa.

Työskentely kotimaisessa perheyrityksessä ja kansainvälisessä pörssiyhtiössä on toki erilaista, mutta jokainen tehtävä on ollut antoisa ja olen päässyt niissä kehittämään itseäni ja mikä parasta, myös kulloistakin organisaatiota tai tiimiä. Tässä työssä pitää olla jatkuvasti kiinnostunut työmarkkinoista, yrityksistä, talouden trendeistä ja muutoinkin seurata laaja-alaisesti, mitä yhteiskunnassa tapahtuu.

Verkostoituminen, uteliaisuus, kyky havainnoida ja ajatella välillä out-of-the-box on meille headhuntereille tyypillistä.

En ole myöskään ikinä epäröinyt ottaa uusia haasteita vastaan, vetää liiketoimintoja tai lähteä käynnistämään kansainvälinen yritys suomessa. Ajatus että en kykene tai en osaa on jostain syystä minulle ollut vähän vierasta. Tässä työssä ei onneksi ole ikinä valmis ja joskus on tullut tehtyä kunnon moka, mutta siitäkin on aina oppinut. Niin kuin kaikista tapaamistani ihmisistä, asiakkaista ja ehdokkaista.

Olen ollut InHunt Groupin Senior Headhunter seitsemisen vuotta. Monesti minulta ovat kysytty, mikä tässä työssä on parasta. Olen sanonut, että ihmiset. Asiakkaat, ehdokkaat ja tietysti hyvät kollegat. Toiseksi että tässä työssä pääsen asiakkaani liiketoiminnan ytimeen. Onhan kyse luottamusbisneksestä ja haluan olla niin asiakkaiden kuin ehdokkaiden luottamuksen arvoinen.

Monesti minulta kysytään, miten löydän parhaat ehdokkaat. Jos olet kiinnostunut uusista haasteista ja mietit, miten minä tai kollegani InHunt Groupissa löytävät sinut, ohessa muutama vinkki:

Kokenut headhunter vinkkaa - tee itsesi näkyväksi ja tulet löydetyksi

Monesti minulta kysytään, miten löydän parhaat ehdokkaat. Jos olet kiinnostunut uusista haasteista ja mietit, miten minä tai kollegani InHunt Groupissa löytävät sinut, ohessa muutama vinkki:

Tee itsesi näkyväksi

Headhuntereina hyödynnämme eri verkostoja ja kanavia. Näitä ovat mm. LinkedIn, Google, erilaiset asiantuntija-artikkelit ja blogit.

Laita LinkedIn-profiilisi töihin

LinkedIn on varmaan yksi headhuntereiden eniten käyttämiä työkaluja. Kun haluat saada LinkedIn-profiilisi huipputasolle, käy tutustumassa InHunt Groupin blogeihin:

Tee itsesi näkyväksi

Käy googlaamassa oman nimesi ja katso, millaista tietoa sieltä löydät. Sinä päätät, miten haluat näkyä verkossa ja miten haluat itseäsi brändätä.

Verkostoidu headhuntereiden kanssa

Kun soitan sinulle, haluan tutustua sinuun paremmin ja tietää, minkälaiset työhaasteet saavat sinut liekkeihin. Keskustelu osaavan headhunterin kanssa ei mene ikinä hukkaan.

Ota selvää, miten suorahakuyritys toimii

Valtaosalla alan yrityksistä on hakijatietokanta, minne voit tallentaa omat yhteystietosi ja mahdollisesti myös CV:si. InHuntin osaajatietokantaan pystyt jättämään tietosi alla olevasta linkistä:

Etsitkö uusia mahdollisuuksia?

Katso kaikki avoinna olevat tehtävät tai jätä avoin hakemus!

Heini Savio
Senior Headhunter,
InHunt Group Oy
+358 50 322 3283
heini.savio@inhunt.fi

Jaa somessa:
avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat työpaikat
Työplus_logo
Toimitusjohtaja
Hallinto- ja talousjohtaja, ETLA
Toimitusjohtaja
Verkställande Direktör
Toimitusjohtaja | FC TPS Turku Oy
Uusimmat

Blogista

Rakennus- ja infra-alan_osaajat_InHuntGroup_plain
Miksi valita InHunt Group rakennus- ja infra-alan rekrytointeihin?
Luotettavaa ja tehokas tapa löytää parhaat osaajat rakennus- ja infra-alan tehtäviin. Ota yhteyttä ja anna meidän auttaa sinua rakentamaan menestyvää tiimiä,...
hankinta-alan_osaajat_InHuntGroup_plain2
Panosta hankintaosaamiseen - vaikutat yrityksesi menestykseen
Hankinnat ovat liiketoiminnan keskeinen osa-alue, joka vaikuttaa suoraan yrityksen menestykseen. Ammattimaisesti hoidetut hankinnat tuovat yritykselle kilpailuetua,...
Perehdytys_haastattelu_tulokset_1200x630px-2
Johdatko sinä yrityksesi perehdytystoimintaa osana menestystarinaanne?
Tutkimme perehdytyksen nykytilaa ja moderneja muotoja kyselytutkimuksella. Tulokset nyt julkaistu
Vastuullisuuteen kuuluu avoimuus_InHuntBlogi_1200x630px_plain
Vastuullisuuteen kuuluu avoimuus, josta päätökset tekee hallitus
Avoin viestintä vastuullisuudesta on olennainen osa toimintaa. Vaikka vastuullisuudesta ei välttämättä tarvitse erikseen kertoa, tämä aika ja yhteiskunnallinen...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa