Heini Savio – neljännesvuosisata laillisena ihmiskauppiaana

Joskus minulta on kysytty, mikä sisäinen palo tai muu kutsumus aikanaan on tälle uralle ajanut. Sattumahan se ajoi, niin kuin monen muunkin asian kohdalla on käynyt. Yli 30 vuoden rekrytointialan uraani on mahtunut monenlaisia tehtäviä. Polkuni on kulkenut asiakasvastuullisista tehtävistä päällikkö- ja johtotehtäviin, liiketoimintajohtajaksi kansainväliseen rekrytointiyritykseen ja käynnistämään sekä johtamaan kansainvälisen pörssiyhtiön liiketoimintaa Suomessa.

Työskentely kotimaisessa perheyrityksessä ja kansainvälisessä pörssiyhtiössä on toki erilaista, mutta jokainen tehtävä on ollut antoisa ja olen päässyt niissä kehittämään itseäni ja mikä parasta, myös kulloistakin organisaatiota tai tiimiä. Tässä työssä pitää olla jatkuvasti kiinnostunut työmarkkinoista, yrityksistä, talouden trendeistä ja muutoinkin seurata laaja-alaisesti, mitä yhteiskunnassa tapahtuu.

Verkostoituminen, uteliaisuus, kyky havainnoida ja ajatella välillä out-of-the-box on meille headhuntereille tyypillistä.

En ole myöskään ikinä epäröinyt ottaa uusia haasteita vastaan, vetää liiketoimintoja tai lähteä käynnistämään kansainvälinen yritys suomessa. Ajatus että en kykene tai en osaa on jostain syystä minulle ollut vähän vierasta. Tässä työssä ei onneksi ole ikinä valmis ja joskus on tullut tehtyä kunnon moka, mutta siitäkin on aina oppinut. Niin kuin kaikista tapaamistani ihmisistä, asiakkaista ja ehdokkaista.

Olen ollut InHunt Groupin Senior Headhunter seitsemisen vuotta. Monesti minulta ovat kysytty, mikä tässä työssä on parasta. Olen sanonut, että ihmiset. Asiakkaat, ehdokkaat ja tietysti hyvät kollegat. Toiseksi että tässä työssä pääsen asiakkaani liiketoiminnan ytimeen. Onhan kyse luottamusbisneksestä ja haluan olla niin asiakkaiden kuin ehdokkaiden luottamuksen arvoinen.

Monesti minulta kysytään, miten löydän parhaat ehdokkaat. Jos olet kiinnostunut uusista haasteista ja mietit, miten minä tai kollegani InHunt Groupissa löytävät sinut, ohessa muutama vinkki:

Kokenut headhunter vinkkaa - tee itsesi näkyväksi ja tulet löydetyksi

Monesti minulta kysytään, miten löydän parhaat ehdokkaat. Jos olet kiinnostunut uusista haasteista ja mietit, miten minä tai kollegani InHunt Groupissa löytävät sinut, ohessa muutama vinkki:

Tee itsesi näkyväksi

Headhuntereina hyödynnämme eri verkostoja ja kanavia. Näitä ovat mm. LinkedIn, Google, erilaiset asiantuntija-artikkelit ja blogit.

Laita LinkedIn-profiilisi töihin

LinkedIn on varmaan yksi headhuntereiden eniten käyttämiä työkaluja. Kun haluat saada LinkedIn-profiilisi huipputasolle, käy tutustumassa InHunt Groupin blogeihin:

Tee itsesi näkyväksi

Käy googlaamassa oman nimesi ja katso, millaista tietoa sieltä löydät. Sinä päätät, miten haluat näkyä verkossa ja miten haluat itseäsi brändätä.

Verkostoidu headhuntereiden kanssa

Kun soitan sinulle, haluan tutustua sinuun paremmin ja tietää, minkälaiset työhaasteet saavat sinut liekkeihin. Keskustelu osaavan headhunterin kanssa ei mene ikinä hukkaan.

Ota selvää, miten suorahakuyritys toimii

Valtaosalla alan yrityksistä on hakijatietokanta, minne voit tallentaa omat yhteystietosi ja mahdollisesti myös CV:si. InHuntin osaajatietokantaan pystyt jättämään tietosi alla olevasta linkistä:

Etsitkö uusia mahdollisuuksia?

Katso kaikki avoinna olevat tehtävät tai jätä avoin hakemus!

Heini Savio
Senior Headhunter,
InHunt Group Oy
+358 50 322 3283
heini.savio@inhunt.fi

Jaa somessa:

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Viimeisimmät

Uutiset

Henkilökuvassa

Headhunterimme

Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat työpaikat
Vesiliikelaitoksen johtaja
Rahoitusjohtaja, SSA Rakennus Oy
Talousjohtaja
Palvelujohtaja, Söderberg & Partners
Toimitusjohtaja, Kuopion Palloseura
Uusimmat

Blogista

Hallituksen jäsenhaku – hakujen aatelia_InHuntBlogi_1200x630px_plain_1
Hallituksen jäsenhaku – hakujen aatelia
Hallitustyöskentelyn tulevaisuus vaatii muutosta, ja me InHuntilla olemme valmiina tähän muutokseen.
InHuntBlogi_Jukka Marttila – uudenlainen tapa tehdä headhunttausta_plain
Jukka Marttila – uudenlainen tapa tehdä headhunttausta
Jukka Marttila lähti rohkeasti kokeilemaan työurallaan uutta, jolloin pohdintaan nousivat myös omat arvot ja työskentelytavat.
Työnhaun hankaluudet- 7 yleistä virhettä ja niiden välttäminen_InHuntBlogi_1200x630px_plain
Vältä näitä virheitä, jos haluat tulla valituksi
Tässä lista sellaisia virheitä, joihin ehdokkaat aika ajoin sortuvat rekrytointiprosessin aikana ja joiden takia heikentävät omia mahdollisuuksiaan tulla valituksi...
Placementilla rakennetaan työnantajabrändiä_InHuntBlogi_1200x630px_plain_1
Placementilla rakennetaan työnantajabrändiä
Placement-palveluilla edistetään henkilön uudelleen työllistymistä.
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa